Bob Swart (aka Dr.Bob)
Dr.Bob's Delphi Trainingen

Bob Swart organiseert als eenmanszaak Dr.Bob's Delphi Trainingen voor Delphi programmeurs die over (gaan) stappen naar recente versies van Delphi, en specifieke interesse hebben in remote of mobiele oplossingen (met technieken als DataSnap, iOS/Android, IntraWeb, FireMonkey, XML of SOAP / Web Services). De Delphi Workshops (in Helmond) en Custom Clinics (op locatie) worden op aanvraag geörganiseerd.
Bob Swart Training & Consultancy De cursusleider is Bob Swart - een ervaren Delphi ontwikkelaar, consultant, webmaster, schrijver en trainer - internationaal ook wel bekend als Dr.Bob (sinds 1999 in het bezit van de Spirit of Delphi Award en inmiddels ook Embarcadero MVP). Het cursusmateriaal door Bob zelf geschreven en getest met de laatste versie(s) van Delphi, en is ook door andere trainingsbedrijven wereldwijd in gebruik genomen.

Mogelijke onderwerpen voor de Delphi Workshops en Custom Clinics zijn als volgt (uiteraard zijn de onderwerpen per dag in overleg samen te stellen - het is immers een maatwerk training):

Combinaties zoals DataSnap en Mobile Development technieken komen natuurlijk ook vaak voor.

In overleg met de deelnemers worden de datum, inhoud en agenda voor de Delphi Workshop of Custom Clinic van te voren vastgesteld. De Delphi Workshop en Custom Clinics zijn praktisch (geen slideshow) en indien gewenst hands-on voor de deelnemers (die hierbij zelf voor een laptop/computer en versie van Delphi moeten zorgen).
Tijdens de Delphi Workshop en Custom Clinic worden de onderwerpen door de trainer en deelnemers direkt toegepast. Door het beperkte aantal deelnemers en het "live" karakter van de training bestaat hierbij altijd de mogelijkheid tot het samen onderzoeken van zaken die wellicht net buiten het cursusmateriaal vallen.
Voor cursisten is de trainer (ook na de trainingsdag) altijd per te bereiken voor vragen of nadere uitleg. Ook nazorg in de vorm van consultancy, development of code reviews is altijd mogelijk.

De prijs voor de Delphi Workshop is € 800 per dag (ex. 21% btw) voor 1 of 2 ontwikkelaars. Vanaf 3 ontwikkelaars komt er per deelnemer € 200 per dag bij, tot een maximum van vijf deelnemers (5 voor 1400 Euro).
Voor dit bedrag kan een groepje van één tot vijf personen deelnemen (met eigen laptops) aan de Workshop die in Helmond Brandevoort wordt gegeven (vlakbij NS station Helmond Brandevoort). De prijs is inclusief koffie/thee/cola, lunch en (engelstalig) cursusboek met theorie, voorbeelden en oefeningen (plus uitwerkingen) en internet toegang tijdens de training.

De prijs voor de Delphi Custom Clinic is € 2000 per dag (ex. 21% btw) en € 5000 voor 3 dagen (in één maand). Voor dit bedrag kunnen maximaal twaalf personen deelnemen aan de training die bij u op locatie wordt gegeven. Deze prijs is inclusief een PDF versie van het op maat gemaakte (engelstalig) cursusboek, die zelf in voldoende exemplaren afgedrukt kan worden.

Het cursusboek wordt in beide gevallen samengesteld op basis van de in overleg overeengekomen agenda, en bevat meer informatie dan tijdens de trainingsdag behandeld kan worden, alsmede extra oefeningen en uitwerkingen.
Het is daarmee dan ook een uiterst geschikt naslagwerk voor de periode na de Delphi Workshop en Custom Clinic.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u vrijblijvend sturen naar Bob Swart.

De Kleine Lettertjes: De rekening wordt verstuurd voor (of uitgedeeld op) de trainingsdag zelf, en dient netto binnen 14 dagen betaald te zijn! Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.
Bob Swart kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die (direkt of indirekt) voortvloeit uit het volgen van de Delphi Clinics.

This webpage © 1999-2017 by webmaster drs. Robert E. Swart (aka - www.drbob42.com). All Rights Reserved.